Korte documentaire: 'Stuk voor stuk powervrouwen'

Lees verder

'K!X Works heeft mijn leven veranderd'

Lees verder

Magazine Doen! overhandigd aan Amma Asante

Het eerste exemplaar van magazine Doen! is overhandigd aan de gasthoofdredacteur van het nummer, voorzitter van de Landelijke Cliëntenraad Amma Asante. Zij nam het exemplaar in ontvangst van K!X Works projectleider Jamal Chrifi.

Lees verder

Magazine Doen! - editie 4

De vierde editie van magazine Doen! is uit. Vol verhalen over jonge nieuwkomers die toegerust en empowered worden om hun talenten in Nederland in te zetten en op een duurzame manier werk te vinden. Met in deze editie speciale aandacht voor de vrouwelijke nieuwkomer!

Lees verder

Magazine Doen! - 3e editie

 Jonge nieuwkomers over hun zoektocht naar een opleiding of werk, gemeenten die vertellen over hun inzet voor werkzoekende statushouders en antwoord op de vraag wat wel en niet werkt bij de arbeisdtoeleiding van nieuwkomers.

Lees verder

K!X Works bij Slotstad Radio

Zaterdag 23 juni was K!X Works te gast bij Slotstad Radio, waar meer verteld werd over de training.

Lees verder

K!X Works in Dordrecht

K!X-deelnemers Rami en Hanan delen hun ervaringen van K!X Works Dordrecht. Door middel van trainingen, gastlessen, bedrijfsbezoeken en netwerkmeetings vinden ze een betere aansluiting bij de arbeidsmarkt.

Lees verder

De kick off van K!X Works Zaanstad

Een groep K!X-deelnemers trapte in december 2017 K!X Worx Zaanstad af. De jonge vluchtelingen gaan de komende 19 weken werken aan skills zoals samenwerken, communiceren en solliciteren. Wethouder van Zaanstad, Dennis Straat gaf een openingsspeech.

Lees verder

Nieuw: tweede editie magazine Doen!

Nieuwkomers over het opbouwen van hun leven in Nederland. Gemeenten die hun ervaringen delen bij het ondersteunen van Eritrese vluchtelingen die veelal moeizaam integreren. En een interview met ontwerper Omar Munie, zelf ooit gevlucht nu succesvol ondernemer. Lees dit en meer in de tweede editie van magazine Doen!.

Lees verder

Netwerkbijeenkomst Zeist: nieuwkomers gekoppeld aan bedrijven

Nieuwkomers en werkgevers ontmoeten elkaar tijdens een netwerkbijeenkomst op 29 augustus in Zeist. De meeting was georganiseerd door Movisie samen met de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug en stichting Tolérance. Meerdere nieuwkomers zijn met succes gekoppeld aan een werkgever uit de regio.

Lees verder

Pagina's