K!X Works-deelnemers bezoeken Hotel Theater Figi

Een K!X Works-groep uit Zeist bezocht op 28 maart Hotel Theater Figi in Zeist. Een succesvol bedrijfsbezoek waarbij vier jonge vluchtelingen zich presenteerden aan de directeur en medewerkers, en een rondleiding kregen door het bedrijf.

De medewerkers van FIGI waren onder de indruk van het taalniveau van de statushouders en hun presentatietalent. Tijdens de rondleiding namen de deelnemers een kijkje achter de schermen van het hotel en theater: van de fitnessruimte, tot het magazijn, de artiestenkamer, bioscoop, de keuken en het restaurant. Bij het bedrijfsbezoek was ook K!X Works-vrijwilliger Najib Zahri aanwezig. Hij vertaalde - waar nodig - moeilijke woorden in het Arabisch.

Verschillende jongeren toonden tijdens het bezoek interesse om als vrijwilliger bij Figi aan de slag te gaan. Figi heeft daarom voorgesteld om alle K!X Works-deelnemers in april vrijwilligerswerk te laten doen bij een evenement in Slot Zeist, dat ook door Figi wordt geëxploiteerd. Op basis daarvan bekijkt Figi wie van de deelnemers voor een stage, (bij)baan of ander vrijwilligerswerk in aanmerking komt.

Foto's van het bedrijfsbezoek:

bedrijfsbezoek

 

Foto's: Mladen Pikulić

Terug naar lijst