Magazine Doen! - editie 4

 De vierde editie van magazine Doen! is uit. Vol verhalen over jonge nieuwkomers die toegerust en empowered worden om hun talenten in Nederland in te zetten en op een duurzame manier werk te vinden. Met in deze editie speciale aandacht voor de vrouwelijke nieuwkomer!

Bekijk het magazine online.

Magazine Doen! is een initiatief van het programma K!X Works van Movisie, mede-gefinancierd door VSBfonds. Het magazine vertelt de verhalen van jonge nieuwkomers in Nederland op weg naar een opleiding of werk. Gasthoofdredacteur van deze vierde editie is voorzitter van de Landelijke Cliëntenraad (LCR) Amma Asante.

In het magazine onder andere een interview met strategisch adviseur inclusie en diversiteit vanuit mensenrechtenperspectief Domenica Ghidei Biidu, die bepleit om 'vrouwelijke nieuwkomers het vertrouwen te geven om te falen, uit te proberen en weer opnieuw te beginnen.' Verder vind je onder andere in Doen!:

Door een donatie van VSBfonds gaat K!X Works ook het komende jaar weer door! Meer weten over K!X Works? Neem contact op met Jamal Chrifi.

Wil je graag een fysiek exemplaar van Doen! ? Stuur een e-mail naar Sifra van der Kolk.

Terug naar lijst